FEBO BRUCHEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 10 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Bruchem. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 22:24 Keurig op afgesproken tijd en alles prima warm! Ik ben enthousiast over FEBO, 2x besteld en 100% tevreden!
14 jul 2024 om 22:16 Eindelijk een goede snackbar die bezorgd! Helemaal tevreden. Enne, met een beetje geluk wordt je bestelling bezorgd door hun jongste ‘medewerker’, die zo vriendelijk is dat je dag gelijk goed is :-)
13 jul 2024 om 18:52 Was mijn eerste FEBO-ervaring en zeker voor herhaling vatbaar! Snel geleverd, alles warm en bestelling compleet. Friet is superlekker.
21 jun 2024 om 21:37 Heerlijk friet en snacks wederom aanrader
8 jun 2024 om 21:26 Was niet goed helaas. Burgers koud /lauw. Bacon verbrand. Hardste stuk van de sla. 1 van de burgers overgoten met saus. Kroket had een nare smaak
3 jun 2024 om 1:29 De friet was echt heel zout en snacks, voor het geld wat je er voor betaald, eigenlijk ondermaats.
25 mei 2024 om 21:08 Goede kwaliteit, nette bezorging. Er was iets mis gegaan maar dat werd meteen en super netjes opgelost!
3 mei 2024 om 22:58 Concept FEBO kende ik al regelmatig friet en snacks van op. Nu voor het eerst hier besteld en zoals verwacht goede kwaliteit Friet was heerlijk Frikandel speciaal heerlijk En cheeseburger was ook heel erg lekker. Toppie dus Aanrader
28 apr 2024 om 21:27 We dachten het ook maar is te proberen, maar nooit meer. De friet was enorm zout, kon je amper weg krijgen en de burgers waren ook niet lekker. De saus van de friet smaakte heel raar en dat voor zoveel geld, zonde.